Ogranak Seljačke sloge Buševec Ogranak Seljačke sloge Buševec
Promicanje hrvatske kulturne baštine

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

eto, da nastavim tradiciju

Započni novu temu   Odgovori na temu    Ogranak Seljačke sloge Buševec -> Općenito - O svemu i svačemu :)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gordana

PostPostano: čet tra 08, 2010 7:36 pm    Naslov: eto, da nastavim tradiciju Citiraj i odgovori

Dugo već nisam pisala na forumu pa rekoh, što je previše - previše, red je da već konačno nešto i pitam, kad nitko drugi neće.

Dakle, što znači ono da je ulaznica na koncert "minimalno 20 kn"? Da je to najmanja cijena ulaznice (pretpostavljam da je to onda stajanje u dnu dvorane), a ima i mjesta koje treba bolje platiti?

Koliko je ulaznica za sjedenje u drugom redu? (Računam da je 1. u pravilu rezerviran za uglednike Smile

Pozdrav svima!
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Ogranak Seljačke sloge Buševec -> Općenito - O svemu i svačemu :) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.